SPUST ARBATOS PARUOŠIMO INDAS (ARBATINUKAS)      

Šio ypatingos konstrukcijos prietaiso dėka teisingas ir kokybiškas arbatos paruošimas tampa paprastas ir malonus. Daugelis arbatos mėgėjų yra girdėję apie Kinijos arbatos paruošimo ceremoniją ir žino, kad tik teisingai paruošta arbata pilnai atskleidžia savo skonį bei atiduoda visas gerąsias savo sąvybes. Gerai ir skaniai arbatai paruošti reikia turėti žinių, kokybiškos arbatos ir žinoma, indų - arbatinuko arbatai plikyti arba gaivano (tradicinis kinų arbatos paruošimo indas), filtro, ąsotėlio ir t.t. Mes gi siūlome SPUST arbatinuką, kurį naudojant arbatos ceremonija tampa labai paprasta, nes viskas, ko reikia turi vienas prietaisas. Dabar kokybiškai paruošta arbata galite mėgautis tiek darbe, tiek namuose ar kelionėje - šis prietaisas yra kompaktiškas, tvirtas, malonus paimti į rankas ir, svarbiausia, paprastas naudoti. 

Privalumai:

  • Paprasta naudotis ir prižiūrėti.
  • Arbata ruošiama tais pačiais principais kaip ir tikroje arbatos ceremonijoje (vandenį nupilant nuo arbatžolių).
  • Labai kompaktiškas ir tvirtas.
  • Patentuota dangtelio konstrukcija.
  • Patentuotas arbatos nuleidimo mechanizmas tarnaus ilgus metus.
  • Skaidrios medžiagos leidžia mėgautis arbatos spalva bei užplikytų arbatžolių judesiais.
  • Japonų dizainerių kūrinys.

 

Pagrindinės sąvybės:

  • Ąsotėlio tūris, 900 ml, indo, kuriame ruošiama arbata - 170 ml, tinka 1 - 4 asmenims.
  • Ąsotėlis pagamintas iš borosilikato stiklo - tvirto, skaidraus ir atsparaus karščiui.
  • Rankena pritvirtinta tvirta nerūdijančio plieno juosta,  o pati rankena ir dangtelis pagaminti iš aukščiausios kokybės plastiko.
  • Arbatos plikymo vidinis indas pagamintas iš maistui draugiško plastiko bei AISI 304 maistinio nerūdijančio plieno.
  • Gaminys supakuotas tvirtoje dviguboje pakuotėje.

 

Naudojimo instrukcija:

  1. Paspausti snapelį ir pakelti dangtelį.
  2. Įdėti reikiamą kiekį arbatžolių. 
  3. Užpilti reikiamos temperatūros vandeniu ir uždaryti dangtelį.
  4. Palaukti (priklausomai nuo ruošiamos arbatos rūšies) ir nuspausti viršuje esantį mygtuką.
  5. Gėrimas subėga į pagrindinį indą ir yra tinkamas gerti. Skanaus...
  6. Po to, pagal visas arbatos ceremonijos tradicijas, procesą galime kartoti kelis kartus, naudodami tas pačias arbatžoles. 
    Į parduotuvę
0
PRADŽIA | PARDUOTUVĖ | KONTAKTAI | TAISYKLĖS | ARBATA | ARBATOS INDAI | ARBATOS BLOG'as  
           
2017 - 2019 © Sinensis                                                                                                   

 .