Originali, tiesiai iš Junanio kalnų...           

PU-ERH JUODOJI (RIPE) ARBATA

PU-ERH arbata - tai natūraliai (RAW) arba dirbtinai (RIPE) fermentuota arbata. Fermentacijos proceso metu, mikroorganizmai arbatos lapelius pakeičia ir paveikia taip, kad jos nesumaišysi nei su jokia kita arbata - tiek savo skoniu ir aromatu, tiek ir gydomosiomis sąvybėmis.
Arbatos kokybė, skonis ir aromatas, labai priklauso nuo arbatžoles gaminančio žmogaus meistriškumo, nes šios arbatos, ypač RIPE PU-ERH, gamybos procesas yra labais sudėtingas - reikia išlaikyti temperatūros, drėgmės ir laiko rėžimus. Kitu atveju, arbata bus labai nemaloni gerti...

2019 metų žiemos - pavasario naujienos


Mes labai ilgai ir kruopščiai renkamės PU-ERH arbatą, ją testuojame, vertiname ir tik tada pateikiame mūsų arbatos mėgėjams. Taip, PU-ERH arbata turi savo specifinį - žemės, pasarinio miško - aromatą, bet jis tikrai neįkyrus ir netgi sakyčiau - patrauklus, paslaptingas. O jei norite kažkiek paskanintos - rinkitės PU-ERH mandarine - jis suteikia puikų, natūralų citrusų poskonį.

PU-ERH arbata gerėja laikui bėgant. Ją reikia laikyti atvirai, neuždarytą, bet jokiu būdu ne virtuvėje - ji labai greitai pritraukia įvairių kvapų. Plikykite PU-ERH arbatą verdančiu, 100 °C laipsnių temperatūros vandeniu. PU-ERH arbata turi labai mažai kofeino, be to, ją galima, kaip beje ir kitas arbatas, plikyti kelis kartus - priklausomai kie arbatos įsidėsite, kiek laiko plikysite ir kokio dydžio indą naudosite. Kinijoje PU-ERH arbatą pliko net iki 20 kartų!

0
PRADŽIA | PARDUOTUVĖ | KONTAKTAI | TAISYKLĖS | ARBATA | ARBATOS INDAI | ARBATOS BLOG'as  
           
2017 - 2019 © Sinensis                                                                                                   

 .