PU-ERH RIPE arbata - tai dirbtinai fermentuota arbata. Fermentacijos proceso metu mikroorganizmai arbatos lapelius pakeičia ir paveikia taip, kad jos nesumaišysi nei su jokia kita arbata - tiek savo skoniu ir aromatu, tiek ir gydomosiomis sąvybėmis.Arbatos kokybė, skonis ir aromatas, labai priklauso nuo arbatžoles gaminančio žmogaus meistriškumo, nes šios arbatos, ypač RIPE PU-ERH, gamybos procesas yra labais sudėtingas - reikia išlaikyti temperatūros, drėgmės ir laiko rėžimus. Kitu atveju, arbata bus labai nemaloni gerti...
RIPE PU-ERH KOLEKCIJA
HAIWAN RIPE PU-ERH 2017
BA DA RIPE PU-ERH 2022
€5.90
HENG TONG HAO TRIBUTE RIPE 2019
MENGHAI WEI ZUI YAN RIPE PU - ERH 2013
GOLDEN MELON 2005
RYŽIŲ AROMATO PU-ERH LIZDAI
MINI TUO CHA 2020
HAIWAN MINI PU-ERH KUBELIAI 2011
MENGHAI EVERYDAY (BIRI) 2016
WU LIANG CHUN PU RIPE 2019
RYŽIŲ AROMATO PU-ERH LIZDAI
Mes labai ilgai ir kruopščiai renkamės PU-ERH arbatą, ją testuojame, vertiname ir tik tada pateikiame mūsų arbatos mėgėjams. Taip, PU-ERH arbata turi savo specifinį - žemės, pasarinio miško - aromatą, bet jis tikrai neįkyrus ir netgi sakyčiau - patrauklus, paslaptingas. O jei norite kažkiek paskanintos - rinkitės PU-ERH mandarine - jis suteikia puikų, natūralų citrusų poskonį.
PU-ERH arbata gerėja laikui bėgant. Ją reikia laikyti atvirai, neuždarytą, bet jokiu būdu ne virtuvėje - ji labai greitai pritraukia įvairių kvapų. Plikykite PU-ERH arbatą verdančiu, 100 °C laipsnių temperatūros vandeniu. PU-ERH arbata turi labai mažai kofeino, be to, ją galima, kaip beje ir kitas arbatas, plikyti kelis kartus - priklausomai kie arbatos įsidėsite, kiek laiko plikysite ir kokio dydžio indą naudosite. Kinijoje PU-ERH arbatą pliko net iki 20 kartų!
Krepšelis
Krepšelis tuščias.