RIPE PU-ERH (MENGHAI)

Menghai pu-erh arbatos gamykla yra žinoma visame pasaulyje, nes jie pirmieji atrado dirbtinį fermentacijos procesą, kuris plačiai paplito, nes leidžia per trumpą laiką ir už nedidelę kainą pagaminti aukštos kokybės PU-ERH arbatą. Šiuo būdu pagaminta PU-ERH arbata yra vadinama juodaja arba RIPE (pilnai subrendusia). Kad natūraliai pasiektų tokią brandą, natūrali "žalioji" PU-ERH arbata turi bręsti kelis metus, kartais net dešimtmečius ir paprastam vartotojui vargu ar būtų įperkama.

Tiek žaliosios, tiek juodosios PU-ERH arbatos kokybė labai priklauso nuo saugojimo laiko ir sąlygų - kuo ilgiau ji yra saugoma tam tikroje aplinkoje, tuo ji geresnė, kokybiškesnė. 

Ši PU-ERH arbata yra pagaminta iš mažų arbatos lapelių, netoli Menghai arbatos gamyklos. Šios arbatos skonis yra sodrus, kreminis, bet kartu ir švelnus. Galima pajusti tiek saldumo, tiek ir kartumo užuominų - toks yra klasikinis Menghai gamykloje gaminamos arbatos skonis. Fermentacija yra vidutinio lygio, todėl galima pajusti ir "žaliojo" pu-erho prieskonį. 

2014 metų produkcija, kuri metams bėgant tik gerėja. 

Ši arbata buvo sertifikuota nepriklausomoje laboratorijoje dėl pesticidų likučių ir puikiai atitiko visus jai keliamus reikalavimus. Puiki arbata kasdieniniam gėrimui. Priklausomai nuo arbatžolių kiekio ir indo dydžio, galima plikyti 5 ir daugiau kartų.

Pagaminta Menghai gamykloje, Junanio provincijoje, Kinijoje.


Į parduotuvę...


0
PRADŽIA | PARDUOTUVĖ | KONTAKTAI | TAISYKLĖS | ARBATA | ARBATOS INDAI | ARBATOS BLOG'as  
           
2017 - 2019 © Sinensis                                                                                                   

 .