RIPE PU-ERH MANDARINE (MENGHAI)



Menghai pu-erh arbatos gamykla yra žinoma visame pasaulyje, nes jie pirmieji atrado dirbtinį fermentacijos procesą, kuris plačiai paplito, nes leidžia per trumpą laiką ir už nedidelę kainą pagaminti aukštos kokybės PU-ERH arbatą. Šiuo būdu pagaminta PU-ERH arbata yra vadinama juodaja arba RIPE (pilnai subrendusia). Kad natūraliai pasiektų tokią brandą, natūrali "žalioji" PU-ERH arbata turi bręsti kelis metus, kartais net dešimtmečius ir paprastam vartotojui vargu ar būtų įperkama.

Tiek žaliosios, tiek juodosios PU-ERH arbatos kokybė labai priklauso nuo saugojimo laiko ir sąlygų - kuo ilgiau ji yra saugoma tam tikroje aplinkoje, tuo ji geresnė, kokybiškesnė. 

Ši ypatinga arbata buvo brandinta net 4 metus, po to buvo prikimšta į mandariną, kur dar brendo keletą mėnesių bei galutinai susiformavo ir įgavo puikų skonį, kuris pasižymi vaisių atspalviais, bei natūraliu saldumu. Įberkite arbatžolių į puodelį (neužmirškite ir mandarino žievelių), užpilkite ir mėgaukitės. Skanaus! Naudojant didesnį kiekį ir tinkamus įndus, galite arbatą plikyti iki 5 kartų ir daugiau. PU-ERH arbata turi mažai kofeino, todėl ją galima gerti ir nelabai vėlai vakare!

Kiekvienas mandarinas yra sandariai supakuotas ir sveria apie 25 gramus.


Į parduotuvę...


0
PRADŽIA | PARDUOTUVĖ | KONTAKTAI | TAISYKLĖS | ARBATA | ARBATOS INDAI | ARBATOS BLOG'as  
           
2017 - 2019 © Sinensis                                                                                                   

 .