Tik natūrali, ypač aromatinga ir šviežia

JUODOJI SINENSIS ARBATA

Sveiki atvykę į pačios skaniausios juodosios arbatos būveinę Lietuvoje! Visos mūsų juodosios arbatos yra skintos ir pagamintos rankomis su žinoma geografine kilmės vieta, tik iš mažųjų arbatos plantacijų. Didžioji dalis mūsų juodųjų arbatų yra pagamintos Junanio provincijoje, Kinijoje. Arbatmedžiai auga kalnuotose vietovėse, švarioje aplinkoje. Juodosioms arbatoms auginami specialūs, tik joms skirti arbatos krūmo porūšiai - hibridiniai Camellia Sinensis ir Camellia Assamica - todėl šios arbatos pasižymi nepakartojamu skoniu ir aromatu, jas geriant apima labai geras, artimas sielai jausmas. Poskoniai -  kepinių, džiovintų vaisių, razinų ir dar daug kitų. Jos yra natūraliai saldžios ir labai puikiai nuteikia gomurį.

Juodoji arbata yra ne tik skani gerti, bet ir labai naudinga sveikatai. Gaminant arbatžoles, oksidavimo proceso metu, vienos medžiagos (polifenoliai) virsta kitomis, kurios padeda kovoti su cukraus kiekiu kraujyje, mažina blogojo cholesterolio kiekį, gerina virškinamojo trakto veiklą, reguliuoja kraujo spaudimą... Visų naudų ir neišvardinsi! Sinensis juodųjų nereikia niekuo skaninti - jos jau pačios iš savęs turi galingą skonio ir aromato užtaisą! Mėgaukitės skaniu ir sveiku gėrimu kasdien!

Tinkamai paruošta juodoji arbata niekada nebus karti - Junanio juodosios arbatos yra delikačios ir beveik neapkarsta, net jei laikysite užplikę ir ilgiau. Ruošti jas reikia naudojant 95 - 100 laipsnių temperatūros kokybišką vidutinio minkštumo arbą minkštą vandenį. O jei netyčia arbata tapo karti ar aitri - atskieskite šiltu vandeniu ir kartumas pradings! Ir nepamirškite plikyti kelis kartus tų pačių arbatžolių - tai ir skanu, ir ekonomiška! Rytą užplikytos arbatžolės gali būti plikomos ir vakare - skonis bus beveik nepakitęs...

Dar vienas Kinijos regionas, kuris yra žinomas dėl savo juodųjų arbatų - tai Fudzijanas. Junanio juodosios arbatos (kaip ir pats regionas) žinomos pasauliui tik kokius gerus šimtą metų, o išpopuliarėjo tik po antrojo pasaulinio karo, tai Fudzijano klestinti provincija ir žinoma - arbata - yra žinomos daugiau nei tūkstantį metų! Pagal legendą, būtent Fudzijane ir buvo atrasta dabartinė juodoji arbata ir jos pagrindinis gamybos procesas - oksidacija (dar kiti klaidingai vadina fermentacija). Fudzijano arbatžolės yra smulkesnės, gaminamos tik iš Camellia Sinensis porūšio arbatos krūmo (kaip ir žalioji arbata), juodos spalvos, o arbata - sodraus skonio su išskirtiniais juodųjų slyvų ir juodojo šokolado skoniais, bei natūraliu saldumu. Skanaus!

0
PRADŽIA | PARDUOTUVĖ | KONTAKTAI | TAISYKLĖS | ARBATA | ARBATOS INDAI | ARBATOS BLOG'as  
           
2017 - 2019 © Sinensis                                                                                                   

 .