RIPE PU-ERH KOLEKCIJA
Presuoti dideli diskai (357g)

YIN PIN TANG PREMIUM RIPE 2007

YIN PIN TANG PIPE PU-ERH 2008

XIAGUAN SWEET RIPE PU-ERH 2019

JIU WAN AGED AROMA 2016 RIPE

WU LIANG SWEET RIPE 2014

MENGHAI GOLDEN FRUIT RIPE PU-ERH 2016

MENGHAI WEI ZUI YAN RIPE PU - ERH 2017

HAIWAN RIPE PU-ERH 2017

HENG TONG HAO TRIBUTE RIPE 2019

TIEGUOLI YI WU RIPE PU-ERH 2019

IMPRESION RIPE PU-ERH 2022
5.90 €

NAN JIAN TU LIN RIPE PU-ERH 2019

WU LIANG CHUN PU RIPE 2022
Mes labai ilgai ir kruopščiai renkamės PU-ERH arbatą, ją testuojame, vertiname ir tik tada pateikiame mūsų arbatos mėgėjams. Taip, PU-ERH arbata turi savo specifinį - žemės, pavasarinio miško - aromatą, bet jis tikrai neįkyrus ir netgi sakyčiau - patrauklus, paslaptingas. O jei norite kažkiek paskanintos - rinkitės PU-ERH mandarine - jis suteikia puikų, natūralų citrusų poskonį.
Presuoti mažesni diskai (250g ir 100g)
Presuoti lizdai (dideli ir maži)

GOLDEN MELON 2005

MENGHAI V93 DAYI PREMIUM 2019

NAN JIAN TU LIN TUO CHA 2020

XIAO FA RIPE PU-ERH (100g) dėžutėje 2020

XIAGUAN TUO CHA 2023

MINI TUO CHA EVERYDAY 2018

RYŽIŲ AROMATO PU-ERH LIZDAI

MINI TUO CHA PREMIUM 2020
Išparduota, bet greitai bus!
PU-ERH plokštelėse, biri, mandarinuose...
PU-ERH arbata gerėja laikui bėgant. Ją reikia laikyti atvirai, neuždarytą, bet jokiu būdu ne virtuvėje - ji labai greitai pritraukia įvairių kvapų. Plikykite PU-ERH arbatą verdančiu, 100 °C laipsnių temperatūros vandeniu. PU-ERH arbata turi labai mažai kofeino, be to, ją galima, kaip beje ir kitas arbatas, plikyti kelis kartus - priklausomai kie arbatos įsidėsite, kiek laiko plikysite ir kokio dydžio indą naudosite. Kinijoje PU-ERH arbatą pliko net iki 20 kartų!
Krepšelis
Krepšelis tuščias.