RIPE PU-ERH KOLEKCIJA
Presuoti dideli diskai (357g)
YIN PIN TANG PREMIUM RIPE 2007
YIN PIN TANG PREMIUM RIPE PU-ERH 2008
XIAGUAN SWEET RIPE PU-ERH 2019
JIU WAN AGED AROMA 2016 RIPE
WU LIANG SWEET RIPE 2014
MENGHAI GOLDEN FRUIT RIPE PU-ERH 2016
MENGHAI WEI ZUI YAN RIPE PU - ERH 2017
HAIWAN RIPE PU-ERH 2017
HENG TONG HAO TRIBUTE RIPE 2019
TIEGUOLI YI WU RIPE PU-ERH 2019
IMPRESION RIPE PU-ERH 2022
NAN JIAN TU LIN RIPE PU-ERH 2019
WU LIANG CHUN PU RIPE 2022
Išparduota, bet greitai bus!
Mes labai ilgai ir kruopščiai renkamės PU-ERH arbatą, ją testuojame, vertiname ir tik tada pateikiame mūsų arbatos mėgėjams. Taip, PU-ERH arbata turi savo specifinį - žemės, pavasarinio miško - aromatą, bet jis tikrai neįkyrus ir netgi sakyčiau - patrauklus, paslaptingas. O jei norite kažkiek paskanintos - rinkitės PU-ERH mandarine - jis suteikia puikų, natūralų citrusų poskonį.
Presuoti mažesni diskai (250g ir 100g)
Presuoti lizdai (dideli ir maži)
GOLDEN MELON 2005
7.70 €
MENGHAI V93 DAYI PREMIUM 2019
NAN JIAN TU LIN TUO CHA 2020
XIAO FA RIPE PU-ERH (100g) dėžutėje 2020
XIAGUAN TUO CHA 2023
MINI TUO CHA EVERYDAY 2018
RYŽIŲ AROMATO PU-ERH LIZDAI
MINI TUO CHA PREMIUM 2020
PU-ERH plokštelėse, biri, mandarinuose...
PU-ERH arbata gerėja laikui bėgant. Ją reikia laikyti atvirai, neuždarytą, bet jokiu būdu ne virtuvėje - ji labai greitai pritraukia įvairių kvapų. Plikykite PU-ERH arbatą verdančiu, 100 °C laipsnių temperatūros vandeniu. PU-ERH arbata turi labai mažai kofeino, be to, ją galima, kaip beje ir kitas arbatas, plikyti kelis kartus - priklausomai kie arbatos įsidėsite, kiek laiko plikysite ir kokio dydžio indą naudosite. Kinijoje PU-ERH arbatą pliko net iki 20 kartų!
Krepšelis
Krepšelis tuščias.
