PU - ERH RAW
Natūralios fermentacijos arbata

Tai labai reta arbatos rūšis ir Jums ji bus tikras atradimas - lengvas gaivumas, žalumos ir džiovintų vaisių aromatas bei natūralus saldumas - ar tokią PU - ERH jūs žinote? Natūraliai brandinama ji metams bėgant tik gerėja, skonis sodrėja, o aromatas intensyvėja  - tikras natūralumo šedevras kurio gamyba Junanio kraštuose puoselėjama tūkstančius metų!  

RAW PU-ERH KOLEKCIJA

Labai reta ir pas mus dar labai mažai žinoma  žalioji, natūraliai brandinta RAW PU-ERH arbata visiškai neprimena visiems gerai žinomo tamsaus PU-ERH'o - ji visiškai neturi fermentacijos (aš jį vadinu - "tvartelio" ar gimtinės) kvapo, užplikius gėrimo spalva nusidažo šviesiai ruda ar oranžine spalva, o skonis dažnai primena žaliąją arbatą su stipriais ir intensyviais vaisių po-skoniais kurį dažnai dar palydi ir šaldanti, "kandantis" jausmas. Gali turėti šiek tiek aitrumo! Ji gaminama iš tos pačios žaliavos kaip ir žalioji arbata, tik lapeliai yra džiovinami saulėje ir po to presuojami į apvalius diskus, "lizdus", briketus ir t.t. O po to laikomi - 5, 10, 15 metų - kuo ilgiau, tuo geriau - skonis sodrėja ir stiprėja, o aromatas intensyvėja. Mes tiekiame ir siūlome tik ekologišką, augintą be pesticidų arbatą. Atraskite šią unikalią arbatos rūšį, kuri Kinijoje ir Tibete žinoma jau daug tūkstančių metų. Tik iš Pu-ERH tėvynės - Junanio - originalesnės nebūna
Ruošiama ji gana paprastai - atlaužiamas gabalėlis (reikia stengtis nesutrinti lapelių - atskirti sluoksnį skersai disko) ir užplikomas verdančiu vandeniu, palaukiama kelias minutes ir nupilame. Gėrimas paruoštas ... Ir taip daug kartų, kol skonis išblanks...Jei arbata tapo labai aitri - atskieskite šiltu vandeniu ir kitą kartą laikykite užplikę truputį trumpiau - SKANAUS!


Krepšelis

Krepšelis tuščias.